Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Kvasac

Dr. Oetker Suvi kvasac je idealan suvi kvasac za slatka i pikantna kvasna peciva svih vrsta. Naročito se jednostavno skladišti, garantuje uspevanje i brine da testo bude kvasno-rastresito. Dr. Oetker Suvi kvasac je sredstvo za dizanje i rastresanje testa, koje ne mora da se zamuti, a sadržaj kesice je dovoljan za pripremu sa 500 g brašna. Ovaj proizvod možete pronaći u pojedinačnom pakovanju ili u pakovanju 4/1.

 

 

1

Način pripreme:

Prosejati brašno, pomešati sa kvascem. Dodati preostale sastojke, preraditi prema receptu. Nakon pripreme i pre pečenja ostaviti testo da nadođe, dok se vidno ne uveća.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Više detalja o proizvodu

Količina: 7g

0 Odabrali ste