Flag
Ukusni trenuci
da biste se dobro osećali

Od pica do pudinga, od mešavina za torte do slanih grickalica, Dr. Oetker već više od 130 godina okuplja ljude kako bi podelili trenutke uz hranu za dobro raspoloženje. A danas? Uz sve veći izbor ukusnih proizvoda koji su sve bolji za vas – i za planetu – naša je misija da učinimo svet srećnijim mestom, tako što ga poboljšavamo jednim ukusnim zalogajem, parčetom ili kašikom u svakom trenutku.

Od naše porodične kuhinje vašoj

Davne 1891. godine, dr August Oetker je osnovao našu porodičnu firmu otvaranjem apoteke u Bilefeldu. Njegov prvi veliki napredak u poslastičarstvu? Formula za prašak za pecivo spreman za upotrebu koji je čak i neiskusnim poslastičarima dao samopouzdanje da svaki put naprave savršene kolače. Ubrzo je usledilo još inovacija, kao što su vanilin šećer, pšenični skrob, arome, mešavine za deserte i na kraju – naša svetski poznata smrznuta pica.

Više od 130 godina kasnije, ostali smo ponosno porodično preduzeće, uprkos tome što smo se proširili u preko 40 različitih zemalja. Naša nepokolebljiva posvećenost kvalitetu i inovacijama i dalje okuplja ljude i porodice, kako bi uživali u trenucima ukusne hrane – i malim 'ukusom doma'.

Sa vama u trenucima koji su važni

Već 130 godina osnažujemo ljude širom sveta da kreiraju – i podele – više trenutaka koji su zaista važni. Naše sjajne pice, torte i deserti nisu samo ukusni zalogajčići – oni vam stvaraju priliku, bilo da uživate u posebnom trenutku sami ili okupljate sve zajedno. Od poslastica posle večere do pica večeri pred TV-om ili onih velikih porodičnih okupljanja koja zahtevaju slavljenički kolač, ⁠ Dr. Oetker vam pomaže da trenutak učinite posebnim.

Uživanje u hrani od koje se dobro osećate

Dr. Oetker je uvek bio za kvalitet, što se vidi iz čuvene rečenice našeg osnivača „Kompanija vidi kvalitet kao ono što zahtevaju kupci i potrošači u pogledu proizvoda“. Zbog toga je dugi niz godina izreka „Kvalitet je naš najbolji recept“ ponosno stajala kao slogan kompanije. 

Danas verujemo da je pravo vreme da našu definiciju kvaliteta podignemo na viši nivo – i da počnemo više da razmišljamo o kvalitetu života. Zbog toga kontinuirano širimo naš asortiman proizvoda ‘bolje za vas’ – i bolje za planetu. Time što pokrećemo nove, 100% biljne proizvode, što činimo našu ambalažu pogodnom za reciklažu i naše nabavke održivijim, smanjujemo svoj ugljenični otisak. I, smanjenjem šećera i soli iz naših recepata, radimo više nego ikad na stvaranju proizvoda koji nemaju samo dobar ukus, već i čine da se osećate dobro po pitanju istih.

Od skromnih početaka do globalnog uspeha

Godine 1891, dr August Oetker je osnovao naše preduzeće otvaranjem apoteke.