Egzotična zimska marmelada

Sa fantastičnom aromom

otprilike 1 Marmelada

Jednostavno 40 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Egzotična zimska marmelada

Sastojci:

300 g ananasa (svežeg ili iz konzerve)
250 g manga
400 g fileta grejfruta (od ca. 7 grejfruta)
50 g suvih šljiva
1 šipka Dr. Oetker Burbon vaniline šipke ili 2 kesice Dr. Oetker Burbon vanilin šećera
1 kesica limuntusa
1 kesica Dr. Oetker Džemfixa 2:1
450 g šećera
1 kesica začina za kuvano vino

Priprema

Priprema

1

Pripremiti

Iseckajte ananas sitno, odmerite 300 g. Mango oljuštite, odstranite mesnati deo od koštice i iseckajte na sitne kockice i odmerite 250 g. Oljuštite grejfrut, pritom odstranite i belu kožicu, isecite filete voća i odmerite 400 g. Suve šljive iseckajte što je sitnije moguće.

2

Priprema

Voće, vanila šipku ili šećer i limuntus pomešajte u dubljem sudu sa Džemfixom i šećerom. Dodajte začin za kuvano vino i kuvajte sve zajedno dok ne provri. Pustite smesu da vri oko 3 minuta, pritom neprestano mešajte. Odstranite vanila šipku. Po potrebi odstranite penu i odmah nalijte marmeladu u pripremljene tegle. Zatvorite ih poklopcima na navoj i okrenite ih tako da stoje naopako. Ostavite ih tako oko 5 minuta i vratite u normalan položaj.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: