Čokoladni žele od višanja

Sastojci

Sastojci

Za recept Čokoladni žele od višanja

Sastojci:

750 g višanja očišćenih
250 ml čokoladnog preliva
50 ml višnjevače
500 g šećera ili smeđeg, nerafinisanog
1 kesica Dr. Oetker Džemfixa 2:1

Priprema

Priprema

1

Priprema

Višnje operite, skinite im peteljke, izvadite koštice i prepolovite ih. Stavite u lonac, dodajte čokoladni preliv i višnjevaču. Šećer pomešajte sa Džemfixom Extra, pa izmešajte s voćnom smesom. Na jakoj vatri stalno mešajte, dok ne provri. Stalno mešajući, kuvajte najmanje 3 minuta, pa skinite sa šporeta. Eventualno skinite pjenu i odmah ulijte do vrha u pripremljene tegle. Zatvorite poklopcima na navoj, okrenite naopako i ostavite tegle da tako odstoje otprilike 5 minuta.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ako dajete svoju saglasnost, kliknite na „Prihvatam“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: