Žele od ribiza i malina sa crnim vinom

Žele od ribiza i malina sa finom notom crnog vina

otprilike 6 Tegli

Jednostavno 40 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Žele od ribiza i malina sa crnim vinom

Sastojci:

650 ml soka od ribizle (oko 1100g ribizla)
250 g malina
1 kesica Dr. Oetker Džemfixa 3:1
350 g voćnog šećera
100 ml crnog vina (suvog)

Priprema

Priprema

1

Priprema

Operite ribizle, pomoću sokovnika iscedite sok i izmerite 650 ml. Odmerite 250g malina.

2

Postupak

Sok i maline stavite u lonac. Džemfix 3:1 pomešajte sa 2 kašičice voćnog šećera i dobro pomešajte sa voćem. Mešajući zakuvajte na jakoj vatri, dodajte ostatak voćnog šećera i uz stalno mešanje kuvajte najmanje 3 minuta. Dodajte crno vino. Eventualno skinite penu i odmah sipajte u pripremljene teglice. Zatvorite poklopcima, okrenite naopačke i pustite da odstoje otprilike 5 minuta na poklopcu.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: