Džem od ribizli i crvenog grejfruta

Kiselkasto i ne mnogo slatko

oko 1 džem

Jednostavno 40 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Džem od ribizli i crvenog grejfruta

Sastojci:

800 g crvenih ribizli očišćenih
600 g pink grejpa (očišćenog voćnog filea)
1 kesica Dr. Oetker Džemfixa 2:1
500 g šećera

Priprema

Priprema

1

Pripremite

Ribizle operite, ostavite da se ocede, pa skinite bobice s peteljki. Grejfrute oljuštite, odstranjujući im pritom i belu kožicu. Isecite voćne filete i odmerite 600 g. U loncu dobro izmešajte voće s Džemfixom Extra i šećerom. Na jakoj vatri stalno mešajte, dok ne provri. Stalno mešajući, kuvajte najmanje 3 minuta, pa skinite sa šporeta. Eventualno skinite penu i odmah sipajte do vrha u pripremljene tegle. Zatvorite poklopcima na navoj, okrenite naopako i ostavite da tegle odstoje otprilike pet minuta. Vratite ih u normalan položaj i odložite u špajz.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ako dajete svoju saglasnost, kliknite na „Prihvatam“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: