Puding za pripremu u šolji sa ukusom čokolade

Novi Dr. Oetker Puding za pripremu u šolji: za letnje trenutke opuštanja i osveženja, pauzu na poslu, ili uz omiljeni film. Tako brzo i tako savršeno! Dobija se za svega dva do tri minuta, bez kuvanja i bez upotrebe miksera – samo ručno promešajte smešu bogatu biljnim prebiotikom inulinom u šolji sa 150 ml hladnog mleka i to je sve. A kako je pakovanje namenjeno za jednu porciju, imaćete jednostavan izgovor da zadržite sve za sebe i pojedete u slast! Novi Dr. Oetker Puding za pripremu u šolji sa ukusom čokolade i komadićima čokolade postaraće se da se za tren oka opustite na najbolji način!

1

Način pripreme:

  1. Sipati 150 ml hladnog mleka (iz frižidera) u veliku šolju i dodati sadržaj kesice.
  2. Intenzivno mešati kašičicom najmanje 1 minut, dok se prah u potpunosti ne rastvori.
  3. Sačekati još 1-2 minuta da se puding zgusne.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Puding za pripremu u šolji sa ukusom čokolade

Prosečna nutritivna vrednost pripremljenog proizvoda 1 kesica 35 g + 150 ml mleka 1,5% m.m. (1 porcija = 185 g)
100 g proizvoda porcija %*
Energija 451 kJ
107 kcal
835 kJ
198 kcal
10 %
10 %
Masti 1,7 g
3,2 g
5 %
od kojih zasićene masne kiseline 1,1 g
2,1 g
11 %
Ugljeni hidrati 18 g
34 g
13 %
od kojih šećeri 13 g
24 g
27 %
Proteini 3,5 g
6,4 g
13 %
So 0,1 g
0,18 g
3 %
*Preporučeni dnevni unos za prosečnu odraslu osobu (8400 kJ / 2000 kcal)

Više detalja o proizvodu

Količina: 35g

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ako dajete svoju saglasnost, kliknite na „Prihvatam“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno

Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne