Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Puding sa ukusom crne čokolade

Poznata tekstura omiljenog pudinga, sada sa punim ukusom crne čokolade. Hedonizam za svaki dan. Uživajte i Vi u osećaju sigurnosti, ljubavi i najboljeg ukusa pudinga sa Dr. Oetker Original pudingom sa ukusom crne čokolade. 

 

 

1

Način pripreme:

Pomešati sadržaj kesice sa 4 kašike hladnog mleka i 3-5 kašika šećera, mešati dok se ne razbiju grudvice. Ostatak mleka od 500 ml zagrejati do ključanja. Skloniti sa vatre i uz mešanje dodati razmućeni prašak za puding. Vratiti na šporet i uz neprestano mešanje još jednom kratko prokuvati. Vreo puding sipati u posudice prethodno isprane hladnom vodom. Pripremljeni puding ukrasiti po želji. Puding možete upotrebiti i za filovanje kolača i torti.

2

Savet:

Stvaranje kožice se može sprečiti, ako se odmah po kuvanju na površinu vrućeg pudinga stavi prozirna folija. U tom slučaju puding će biti nešto ređi.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Puding sa ukusom crne čokolade

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda pripremljenog sa mlekom 1,5 % m.m. i 40 g šećera
100 g proizvoda
Energija 405 kJ
96 kcal
Masti 1,7 g
od kojih zasićene masne kiseline 1,1 g
Ugljeni hidrati 17 g
od kojih šećeri 11 g
Proteini 3,1 g
So 0,03 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 47g