Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Zapečeni tart od bundeve

Tart koji će postati omiljena poslastica za ljubitelje bundeve.

16 parčića

Zahteva određeno umeće 80 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Zapečeni tart od bundeve

Za osnovu:

70 g semenki bundeve
30 g urmi (suvih)
70 g putera/maslaca
250 g mlevenog badema
1 jaje srednje veličine
0,5 kesice Dr. Oetker Praška za pecivo

Za fil:

400 g bundeve (Hokkaido)
4 kapi arome narandže (alternativno naribane korice od narandže)
15 g đumbira
400 g jogurta (grčki jogurt - 10% masti)
4 jaja srednje veličine
90 ml sirupa agave
1 kašika kukuruznog brašna

Priprema

Priprema

1

Za osnovu sameljite semenke bundeve i urme u blenderu. Samlevenu semenke i urme prebacite u posudu, dodajte maslac (isečen na sitne komadiće), bademe, jaje i prašak za pecivo i izmešajte špatulom. Testo ravnomerno rasporedite u pleh za pečenje (28 cm prečnik) i stavite u frižider da se hladi otprilike 20 minuta.

2

U međuvremenu, operite bundevu, isecite je na male komade i kuvajte u ključaloj vodi oko 10 minuta. Iscedite vodu. Ogulite i sitno naribajte đumbir. U blender dodajte kuvanu bundevu, aromu narandže, đumbir, jogurt, jaja, agavin sirup i kukuruzno brašno i napravite pire.

3

Prethodno zagrejte rernu na 150 ° C (rerna na vruć vazduh 125 ° C). Rasporedite fil od bundeve preko ohlađenog testa i ispecite tortu u rerni na srednjem nivou, oko 50 minuta. Ostavite da se ohladi.

Dr. Oetker proizvodi koji se koriste

Kliknite ovde za više detalja o proizvodu

0 Odabrali ste