Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Rozen sa jabukama

Brza torta sa gotovim korama, jabukama I orasima

1 Torta

Zahteva određeno umeće 40 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Rozen sa jabukama

Sastojci:

1 pakovanje Dr. Oetker Rozen kore
1,3 kg jabuka
180 g šećera
3 kesice Dr. Oetker Cimet šećera
300 ml sok od jabuke (oceđenih)
2 kesice Dr. Oetker Pudinga sa ukusom vanile
400 ml vode
malo oraha mlevenih

Priprema

Priprema

1

Jabuke oljuštite, izrendajte i blago ocedite od soka, a isceđeni sok sačuvajte.

2

U sud sipajte jabuke, šećer, cimet šećer Dr.Oetker i 100 ml soka od jabuka. Dinstajte dok jabuke ne omekšaju i tečnost skoro ispari.

3

Sjedinite vodu i 2 pudinga ukusa vanila Dr.Oetker. Sipajte u dinstane jabuke i neprekidno mešajući skuvajte fil. Sud sklonite sa ringle i nakon toga mikserom kratko umutite. Fil podelite na 8 delova i odmah možete filovati kore.

4

Prefilujte sve rozen kore Dr.Oetker osim poslednje.