Flag

Karamel-nugat mini pavlove

1 Porcija
Srednje teško
50
Za ljubitelje Pavlove torte i nugat krema
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
MOLIMO DA OCENITE OVAJ RECEPT
Kako vam se dopada ovaj recept?

Slični recepti

Picture - Hero image

Sastojci

Sastojci
3 komadabelanaca
1 prstohvatsoli
150 gšećera
20 gkaramel šećera
2 kašika/eDr. Oetker Gustin
1 kesicaDr. Oetker Puding sa ukusom čoko-nugata
4 kašika/ešećera
400 mlmleka
100 gputera/maslaca
mlečne karamele
Picture - Dr. Oetker Gustin
1

Umutiti belanca sa prstohvatom soli, dodati šećer i karamel šećer (postepeno), pa mutiti dok se ne istopi. Dodati gustin i umešati lopaticom. Naneti na papir za pečenje u obliku “gnezda” (prečnika oko 7 cm, sa udubljenjem u sredini, jednostavno, kašikom). Sušiti sat vremena u rerni zagrejanoj na 110 stepeni.

2

Skuvati puding u zaslađenom mleku, po uputstvu sa kesice. Kada se ohladi, dodati puding u penasto umućen puter. Naneti nugat fil preko ohlađenih korica. Naseckati mlečne karamele i posuti preko, kao dekoraciju.