Brzi paradajz kečap

Brzo i lako - brzi paradajz kečap

1 kečap

Jednostavno 40 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Brzi paradajz kečap

Sastojci:

1,75 litra soka od paradajza
125 ml vinskog sirćeta crvenog
1 ravna kašičica sveže mlevenog crnog bibera
malo karanfilića mlevenog, origana i krasuljice (ili peršuna)
4 lista/listova lorbera
malo soli
500 g šećera
1 kesica Dr. Oetker Džemfixa 2:1
125 ml voćnog sirćeta
2 kašika/e luka finog granulata
1 ravna kašika mlevene paprike

Priprema

Priprema

1

Priprema

Odmerite sve sastojke. Pomešajte sok od paradajza, sve začine, obe vrste sirćeta, šećer i Džemfix u velikom loncu za kuvanje. Stavite da se kuva, mešajte neprestano dok ne provri, a potom kuvajte 10-15 minuta u otvorenom loncu, pritom povremeno promešajte. Skinite sa šporeta, izvadite lorber, po potrebi skinite penu i odmah napunite pripremljene flaše ili tegle do vrha, zatvorite poklopcem na navoj. Napunjene flaše ili tegle odmah okrenite naopako i u tom položaju ostavite oko 5 minuta.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ako dajete svoju saglasnost, kliknite na „Prihvatam“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno

Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne