Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Čoko komadići

Novo iz porodice Dr. Oetker Dekora - Čoko komadići! Za novi ukus i fantastičan izgled Vaših poslastica, potrebno je tako malo. Čoko komadići stvoreni su da ostave utisak i postanu nezamenljivi deo Vaših recepata! Možete ih koristiti za dekorisanje torti i kolača, ali i kao dodatak testu i pecivima, a oblik i izgled čokoladica se neće promeniti nakon pečenja. Pretvorite svaku Vašu ideju u najslađu stvarnost!

 

 

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Čoko komadići

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda
100 g proizvoda
Energija 1.871 kJ
446 kcal
Masti 17 g
od kojih zasićene masne kiseline 10 g
Ugljeni hidrati 64 g
od kojih šećeri 61 g
Proteini 5,5 g
So 0,32 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 70g