Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Vanila iznenađenje

Sa Burbon vanilom

1 Porcija

Zahteva određeno umeće 40 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Vanila iznenađenje

Sastojci:

4 lista/listova Dr. Oetker Želatina u listu beli gold
200 g jagoda (ili malina)
30 g šećera u prahu
1 kesica Dr. Oetker Pudinga sa ukusom vanile
1 kesica Dr. Oetker Burbon vanila aromatizovani šećer
40 g šećera
500 ml mleka

Dodatno:

nekoliko jagoda
malo pistaća seckanih

Priprema

Priprema

1

Priprema

Potopite želatin prema uputstvu sa kesice u hladnoj vodi. Jagode operite, ocedite, sitno iseckajte i ispasirajte zajedno sa šećerom u prahu. Rastvorite želatin prema uputstvu sa kesice. Pomešajte ga prvo samo sa 4 kašike pasiranih jagoda, potom dodajte preostale jagode. Puding pripremite sa mlekom i šećerom prema uputstvu sa kesice. Sipajte ga odmah u hladnom vodom isprane šolje (napunite ih maksimalno do ¾). Smesu od jagoda sipajte u špric sa srednjim okruglim nastavkom, i ubrizgajte u sredinu još vrućeg pudinga, kroz kožicu koja se obrazovala. Ostavite da odstoji u frižideru najmanje 6 sati. Pre serviranja istresite dezert na tanjiriće i ukrasite jagodama i seckanim pistaćima.

0 Odabrali ste