Čoko-nugat puding kuglice

Sigurni smo da će se ovaj recept pronaći među vašim omiljenim receptima za pripremu sitnih kolača!

70 kuglica/e

Jednostavno 40 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Čoko-nugat puding kuglice

Sastojci:

3 kesice Dr. Oetker Puding sa ukusom čoko-nugata
350 ml mleka
180 g šećera
180 g maslaca
150 g Dr. Oetker Mleveni keks za torte i kolače
Dr. Oetker Kakao
100 g lešnika mlevenih pečenih, oraha mlevenih ili kokosovog brašna

Priprema

Priprema

1

Priprema kuglica

Prema uputstvu sa pakovanja, pripremiti 3 Dr. Oetker Pudinga sa ukusom čoko-nugata sa 350 ml mleka i 180 g šećera. Puding ohladiti uz povremeno mešanje. Penasto umutiti mikserom 180 g maslaca (sobne temperature), pa postepeno dodati potpuno ohlađen puding, uz mućenje mikserom. Dodati 150 g Dr. Oetker Mlevenog keksa, kratko mutiti i oblikovati kuglice. Oblikovane kuglice uvaljati u Dr. Oetker Mleveni keks, Dr. Oetker Kakao prah, mleveni pečeni lešnik, mlevene orahe ili po želji. Kuglice ostaviti u frižideru do serviranja.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: