Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Gustin

Od 1898. godine Dr. Oetker Gustin klasični jestivi skrob je proizvod koji se dokazao u kuvanju i pripremanju kolača. Po sastavu je čist kukuruzni skrob. Mogućnosti upotrebe su mnogostrane: za vezivanje čorbi i soseva ili za finiju strukturu kolača, torti i keksa. Doziranje se upravlja prema individualnom receptu. Konkretnije informacije i savete vezane za doziranje možete pronaći na ambalaži.

 

 

Način pripreme:

1

Osnovna priprema za testo:

Jednostavno zamenite 1/3 u receptu navedene količine brašna sa Gustinom. Pecivo time dobija posebno finu strukturu.

2

Osnovna priprema za vezivanje tečnosti:

Odmerite odgovarajuću količinu Gustina, pomešajte sa odgovarajućom hladnom tečnošću i mešajte dok ne dobijete glatku smesu bez grudvica. Preostalu tečnost zagrejte i mešajte metlicom dodajući rastvoreni Gustin. Ostavite sve zajedno da provri.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Gustin

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda
100 g proizvoda
Energija 1.455 kJ
432 kcal
Masti 0,1 g
od kojih zasićene masne kiseline 0,1 g
Ugljeni hidrati 85 g
od kojih šećeri 0 g
Proteini 0,4 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 200g

Proizvodi

Napravite ukusne poslastice uz pomoć:

Praška za pecivo Kvasca Vanilin šećera