Sve sastojke pomešati i smesu podeliti na 5 delova.
U petinu osnovne smese dodajte mlevene orahe, sve sjedinite pa oblikujete kuglice i svaku umočite u crnu čokoladu otopljenu sa dve kašike ulja.
U petinu osnovne smese dodajte aromu ruma i otopljenu crnu čokoladu, sjedinite, pa oblikujte gnezdašca. Za fil umitite krem puding sa mlekom dok ne bude fino kremast pa špricem napunite pripremljene kolačiće.
Petini osnovne smese dodajte kokos, sve sjedinite, oblikujte kuglice pa ih dodatno uvaljajte u kokos.
U petinu osnovne smese dodajte lešnike i otopljenu mlečnu čokoladu, sve sjedinite, oblikujte kuglice, uvaljajte ih u mleveni lešnik a zatim oblikujte gnezdašca. Punite ih krem pudingom umićenim sa mlekom.
Petini osnovne smese dodajte kakao, lešnik i čokoladu, sve sjedinite pa između dva pek papira oklagijom razvicite smesu na pravilni kvadrat oko 1/2 cm debljine.
Za beli deo penasto umitite puter ili margarin prethodno omekšao na sobnoj temperaturi sa šećerom u prahu, pa tome dodajte kokos i ručno izmešajte. Premažite pažljivo preko tamne podloge pa sa pek papirom lagano urolajte. Na kraju dobro istiskajte rolat kako biste izbegli šupljine u sredini.
Slični recepti
Sitni kolači
Sitni kolači
Sitni kolači