Reliš od celera, rotkvica i paprike

Sjajan dodatak jelima

1 Reliš

Jednostavno 40 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Reliš od celera, rotkvica i paprike

Sastojci:

500 g belog celera
400 g rotkvice
500 g paprike žute
500 ml vina belog
400 ml sok od jabuke bistrog
500 g šećera
1 kesica Dr. Oetker Džemfixa 2:1
malo soli
malo bibera
malo slatke aleve paprike

Priprema

Priprema

1

Priprema

Celer operite, očistite, ocedite i sitno iseckajte, odmerite 500 g. Rotkvice operite, očistite i sitno iseckajte, odmerite 400 g. Papriku prepolovite, očistite od semenki i belih končića, operite i sitno iseckajte, odmerite 500 g. Odmerite sok od jabuke i vino.

2

Povrće, vino i sok, šećer i Džemfix pomešajte u loncu za kuvanje, stavite da se kuva, mešajte neprestano dok ne provri, a potom uz povremeno mešanje kuvajte 10 minuta. Začinite po sopstvenom ukusu, ca. 1/3 reliša ispasirajte i stavite sve zajedno da još jednom prokuva. Odmah napunite pripremljene tegle do vrha, zatvorite poklopcem na navoj. Napunjene tegle odmah okrenite naopako i u tom položaju ostavite oko 5 minuta.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ako dajete svoju saglasnost, kliknite na „Prihvatam“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: