Flag

Puslica sa malinama

12 Porcija/e
Srednje teško
120
Puslica torta je jedna od omiljenih domaćih torti kod nas. Uživajte u novom receptu!
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
MOLIMO DA OCENITE OVAJ RECEPT
Kako vam se dopada ovaj recept?

Slični recepti

Picture - Hero image

Sastojci

Kore i puslice
2 pakovanjaDr. Oetker Puslica
150 mlvode
Puding fil
200 mlslatke pavlake (mlečne, rashlađene)
otprilike 3 - 4 kašika/eDr. Oetker Limun šećera u prahu
1 kesicaDr. Oetker Krem puding sa ukusom bele čokolade
300 mlmleka
Maskarpone fil
300 mlslatke pavlake
4 kašika/eDr. Oetker Limun šećera u prahu
250 gmaskarpone sira
70 gDr. Oetker Mleveni keks za torte i kolače
Dodatno
otprilike 150 - 200 gmalina
1

Rernu zagrejte na 150 stepeni. Na dva papira za pečenje iscrtajte olovkom 3 kruga prečnika 20 cm. Stavite papir na plehove iscrtanom stranom na dole. Umutite puslica smešu prema uputstvu sa pakovanja. Za tri kore i puslice potrebne su dva pakovanja. Stavite belanca u dresir kesu i istisnite na iscrtane krugove. Od ostatka istisnite puslice. Rernu smanjite na 100 stepeni i ubacite plehove unutra. Sušite kore 1 sat, ali na svakih 20 minuta zamenite pozicije plehova da se ravnomerno osuše.

2

Umutite slatku pavlaku sa limun šećerom i ostavite sa strane. Krem puding pomešajte sa mlekom i izmešajte žicom da se zgusne. Dodajte umućenu slatku pavlaku i sjedinite.

3

Za maskarpone fil umutite slatku pavlaku sa limun šećerom u prahu pa dodajte maskarpone i sjedinite mikserom. Odvojite nekoliko kašika za dekoraciju, a u ostatak dodajte mleveni keks i umutite.

4

Na jednu koru rasporedite maskarpone fil sa keksom i maline, pokrijte drugom korom pa na nju rasporedite puding fil i maline. Zatvorite trećom korom i ukrasite preostalim filom, puslicama, malinama, mlevenim keksom i listićima nane. Najbolje je da tortu ohladite nekoliko sati u frižideru pre sečenja.