Penasto umutite jaja sa vodom, šećerom, Burbon vanilin šećerom i korom pomorandže. Pomešajte brašno sa praškom za pecivo i gustinom, pa prosejte preko smese od jaja. Na kraju dodajte kokosovo brašno. Pažljivo sjedinite. Smesu ravnomerno nanesite na papirom za pečenje obloženu tepsiju (30 x 35 cm) i pecite na srednjem nivou prethodno zagrejane rerne.
Imajte u vidu uputstvo za Vašu rernu. Istresite biskvit na papir za pečenje posut šećerom. Papir sa kojim se biskvit pekao, premažite hladnom vodom i pažljivo odstranite. Ohlađeni biskvit isecite na 6 različitih kvadrata (19 x 19, 16 x 16, 13 x 13, 10 x 10, 7 x 7 i 4 x 4) i porpskajte ih rumom. Skuvajte puding prema uputstvu sa kesice. Za vreme hlađenja češće promešajte. Penasto umutite maslac i sjedinite ga sa pudingom ohlađenim na sobnu temperaturu. Premažite i spojite sve kvadrate, počevši od najvećeg, tako što ćete svaki naredni staviti na sredinu prethodnog. Piramidu na kraju pospite kakao prahom.
Slični recepti
Torte
Torte
Torte
Torte
Torte
Torte
Torte
Priprema:60 1 Torta