Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Pikant fix kiseli

Dr. Oetker Pikantfix je mešavina raznih začina za konzervisanje povrća. Zašto da kupujete sve začine odvojeno, kada postoji idealna mešavina za zimnicu - Dr. Oetker Pikantfix. Takođe Vam nije potrebna ni dodatna pasterizacija. Čuva vitamine i minerale iz povrća. Jedna kesica je dovoljna za pripremu 6-7 tegli od 0,7 l (1-4 kg povrća, u zavisnosti od veličine). A za pripremu je potrebno svega 5 minuta! Turšija se može konzumirati već 5-7 dana nakon pripreme. Rok trajanja tako pripremljene zimnice je do 2 godine.

 

 

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Više detalja o proizvodu

Količina: 100g

Sredstva za konzervisanje

Sačuvajte omiljene ukuse leta u teglici!

Pogledajte asortiman Dr. Oetker proizvoda za konzervisanje.