Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Džemfix 3:1

Sa Dr. Oetker Džemfixom super 3:1 možete da pripremite umereno slatke marmelade, džemove i želee sa više voćnog ukusa. Za pripremu Vam je potrebno 1 kg voća ili 900 ml soka, a svega 350 g šećera! Za pripremu želea možete da koristite i bilo koji kupovni voćni sok, osim soka od grožđa. Što se tiče zaslađivača, možete da koristite šećer, voćni šećer ili sorbit. Takođe je moguća i priprema sa tečnim zaslađivačem, tada na 1 kg voća stavljate 25 ml tečnog zaslađivača. Priprema je moguća sa svežim ili smrznutim voćem (samo odledite voće, dalja priprema je ista kao sa svežim).

 

 

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Više detalja o proizvodu

Količina: 25g

0 Odabrali ste