Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Trileće sa prelivom od kupina

Omiljeni Trileće kolač od sada i sa potpisom Dr. Oetker! Za ljubitelje voćnih kombinacija, izbor je preliv od kupine. Dr. Oetker Trileće sadrži smešu za pripremu patišpanja koji se peče, smešu za toping kojim se preliva kolač i  daje mu kremast ukus, kao i gotov preliv za posebnu aromu. Priprema je brza i laka, a kolač je izdašan, sočan i osvežavajući jer se konzumira rashlađen.

 

 

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Trileće sa prelivom od kupina

Prosečna nutritivna vrednost za pripremljen proizvod sa 3 jaja, 600 ml mleka, 200 ml slatke pavlake
100 g proizvoda
Energija 866 kJ
207 kcal
Masti 9.7 g
od kojih zasićene masne kiseline 5.4 g
Ugljeni hidrati 25 g
od kojih šećeri 19 g
Proteini 4.6 g
So 0.34 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 315g

0 Odabrali ste