Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Rokoko

Sloj po sloj, sočno, slatko i osvežavajuće! Dr. Oetker Rokoko kolač je izvrsna poslastica kojom ćete pokazati svoje kulinarsko umeće i zadiviti svoje voljene. Ovaj desert se zamrzava i sa sigurnošću je Vaš novi omiljeni slatki greh! Priprema se uz dodatak samo 450 ml mleka, a jedno pakovanje sadrži tri mešavine za pripremu: fila od vanile, fila od čokolade i čoko preliva.

 

 

Način pripreme:

1

Potrebno:

450 ml mleka, kalup dimenzija 11 x 25 cm

2

Pripremanje fila od vanile:

Obložiti kalup folijom ili kesom za zamrzivač. Sipati 150 ml hladnog mleka u činiju i dodati mešavinu za vanila fil (Vanilinli Tatlı Karışımı). Mutiti mikserom najpre najmanjom brzinom oko 1 min, pa najvećom brzinom 3 min. Sipati umućeni fil u kalup i poravnati.

3

Pripremanje fila od čokolade:

Sipati 150 ml hladnog mleka u činiju i dodati mešavinu za fil od čokolade (Kakaolu ve Çikolata Parçalı Tatlı Karışımı). Mutiti mikserom najpre najmanjom brzinom oko 1 min, pa najvećom brzinom 3 min. Preko fila od vanile u kalupu sipati fil od čokolade i poravnati. Pokriti i čuvati u zamrzivaču najmanje 4 sata.

4

Pripremanje čokoladnog preliva:

Sipati u šerpu 150 ml mleka i dodati mešavinu za čokoladni preliv (Çikolatalı Sos Karışımı). Kuvati na srednjoj jačini ringle uz stalno mešanje. Smanjiti jačinu ringle kada proključa i kuvati još 1 minut. Ohladiti uz povremeno mešanje.

5

Serviranje:

Kolač izvaditi iz zamrzivača, i iz kalupa na tanjir izvaditi okrenut tako da tamniji deo bude dole. Iseći na parčiće i preliti ih pripremljenim čokoladnim prelivom.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Rokoko

Prosečna nutritivna vrednost za pripremljen proizvod
100 g proizvoda
Energija 761 kJ
181 kcal
Masti 6,6 g
od kojih zasićene masne kiseline 4,7 g
Ugljeni hidrati 27 g
od kojih šećeri 23 g
Proteini 3,5 g
So 0,12 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 188g