Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Kremfix

Dugogodišnja proverena pomoć prilikom tradicionalne pripreme torti je Dr. Oetker Kremfix. On održava čvrstoću umućene slatke pavlake i kremastih filova i sprečava brzo omekšavanje kora za torte. Kremaste torte zahvaljujući Kremfixu dobijaju još lepši izgled i konzistenciju. Dr. Oetker Kremfix se tokom mućenja dodaje u slatku pavlaku ili fil. Sadržaj kesice je dovoljan za 0,2 – 0,25 l slatke pavlake. 

 

 

Način pripreme:

1

200 - 250 ml dobro rashlađene slatke pavlake kratko izmutiti mikserom u hladnoj posudi.

2

Sadržaj kesice pomešati sa malo šećera u prahu i Dr. Oetker vanilin šećerom (po sopstvenom ukusu) i dodati u umućenu slatku pavlaku uz neprestano mešanje.

3

Slatku pavlaku mutiti do željene čvrstine i do serviranja držati na hladnom. Pavlaka ostaje čvrsta nekoliko sati.

4

I još jedan dobar savet:

Ako biskvit za tortu pre filovanja ravnomerno pospete Kremfixom, neće tako brzo omekšati.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Više detalja o proizvodu

Količina: 10g