U činiju dodajte krem sir, slatku pavlaku i kremfiks pa sve umutite mikserom. Tome dodajte i otopljenu mlečnu čokoladu. Mutite mikserom dok se sve ne sjedini pa krenite sa slaganjem torte. Svaki keks umočite u toplo mleko, i složite od njega podlogu u kalupu, preko stavite trećinu fila, pa opet red keksa, trećinu fila, red keksa i poslednji deo fila. Tortu prelijte ganašom koji pravite tako što na niskoj temperaturi ringle otopite belu čokoladu u slatkoj pavlaci.
Čokoladnu dekoraciju napravite tako što na pari otopite Dr. Oetker mlečnu čokoladu, izlijete je u kesu za šlag, malo isečete vrh pa krenete sa iscrtavanjem po pek papiru. Ukoliko ne crtate baš najlepše podmetnite ispod pek papira neke već nartane motive. Sve isto ponovite i sa crnom čokoladom za još ukrasa. Otopljene čokolade možete izliti i u silikonski kalup za praline. Ukrase samo ohladite u frižideru, skinite sa papira i dekorišite vašu tortu.
Slični recepti
Torte
Torte
Torte