Flag

Ruska salata iz rerne

12 Porcija/e
Jednostavno
30
Ukusno predjelo - ruska salata.
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
MOLIMO DA OCENITE OVAJ RECEPT
Kako vam se dopada ovaj recept?

Slični recepti

Picture - Hero image

Sastojci

Sastojci
1 pakovanjeDr. Oetker Slani miks
180 gmajoneza
250 mljogurta
2 komadajaja
1 kašikasenfa
15 komadakornišona sitnih, iseckanih i oceđenih od viška tečnosti
150 gkačkavalja isečenog na kockice
150 gšunke praške isečene na kockice
kesamešanog povrća zamrznuto za rusku salatu (450 g)
1

Smrznuto povrće ostaviti da se potpuno odmrzne.

2

U posudu sipati jogurt, majonez, jaja, senf i dobro promešati. U tu smesu dodati Slani mix Dr. Oetker i sve dobro promešati mikserom. U dobijeno testo dodati sve ostale sastojke i dobro promešati.

3

Presuti u silikonski kalup za kuglof i peći u rerni na 170°C oko 90 minuta.

4

Pre kraja pečenja probati čačkalicom da li je kolač potpuno pečen. Ako čačkalica izlazi suva onda je pečenje gotovo. U suprotnom nastaviti pečenje još 10-15 minuta.

5

Kada se pecivo malo ohladi izvaditi iz modle i ostaviti da se potpuno ohladi do sobne temperature ili po želji služiti mlako.