Vitalis kuglice za decu

Sastojci

Sastojci

Za recept Vitalis kuglice za decu

Sastojci:

300 g čokolade za kuvanje
25 g bele čokolade
0.5 rendane kore pomorandže
200 g Dr. Oetker Vitalis krispi pahuljica badem
papir za pečenje

Priprema

Priprema

1

Uputstvo

Neka ti odrasli pomognu oko teških stvari.

2

Priprema

Pripremi sve sastojke.

3

Smesa

Grubo usitni čokoladu za kuvanje i otopi je na pari na srednjoj temperaturi. Usitni belu čokoladu, stavi je u kesicu za zamrzivač i dobro zatvori kesicu. Stavi kesicu u toplu vodu i sačekaj da se čokolada istopi. Umešaj rendanu koru pomorandže u čokoladu za kuvanje. Varjačom umešaj musli sa bademom i mešaj sve dok musli ne bude obavijen čokoladom.

4

Od te smese pomoću 2 kašičice odvajaj hrpice i poslaži ih na parče papira za pečenje. Odseci mali ćošak sa kesice sa belom čokoladom i odmah poprskaj preko hrpica. Ostavi čokoladu da se stegne. Pomoću tupog noža pažljivo odvoj kuglice od papira, stavi ih u papirnate korpice ili ih poslaži u posudu sa poklopcem.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: