Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Ruska salata iz rerne

Ukusno predjelo

12 Porcija/e

Jednostavno 30 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Ruska salata iz rerne

Sastojci:

1 pakovanje Dr. Oetker Slani miks
180 g majoneza
250 ml jogurta
2 jaja
1 kašika senfa
15 kornišona sitnih, iseckanih i oceđenih od viška tečnosti
150 g kačkavalja isečenog na kockice
150 g šunke praške isečene na kockice
kesa mešanog povrća zamrznuto za rusku salatu (450 g)

Priprema

Priprema

1

Smrznuto povrće ostaviti da se potpuno odmrzne.

2

U posudu sipati jogurt, majonez, jaja, senf i dobro promešati. U tu smesu dodati Slani mix Dr. Oetker i sve dobro promešati mikserom. U dobijeno testo dodati sve ostale sastojke i dobro promešati.

3

Presuti u silikonski kalup za kuglof i peći u rerni na 170°C oko 90 minuta.

4

Pre kraja pečenja probati čačkalicom da li je kolač potpuno pečen. Ako čačkalica izlazi suva onda je pečenje gotovo. U suprotnom nastaviti pečenje još 10-15 minuta.

5

Kada se pecivo malo ohladi izvaditi iz modle i ostaviti da se potpuno ohladi do sobne temperature ili po želji služiti mlako.