Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Pizza Kesadilja

Pizza rolnice su pravi izbor za posluženje tokom žurke.

2 Porcija/e

Jednostavno 15 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Pizza Kesadilja

Sastojci:

2 Dr. Oetker Ristorante Speciale pice
1 crveni luk
1 paradajz
150 g pečuraka
2 kašika/e suncokretovog ulja
100 g gaude narendane

Priprema

Priprema

1

Izvadite pice iz ambalaže i najlona, pa ih ostavite da se odmrznu oko 60 minuta.

2

Zagrejte rernu (gornji i donji grejač: 225°C/sa uključenim ventilatorom: 200°C). Oljuštite crveni luk i isecite ga na kolutove. Operite, osušite i iseckajte paradajz. Očistite i sitno iseckajte pečurke. Zagrejte malo ulja u tiganju i propržite pečurke 2 minuta.

3

Rasporedite sastojke preko odmrznutih pica, presavijte ih, nežno pritisnite i pecite na srednjoj polici u rerni oko 12 minuta.

0 Odabrali ste