Pica Frutti di Mare

Za posebne prilike

1 Pica

Jednostavno 60 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Pica Frutti di Mare

Tepsija (40 x 30 cm):

papir za pečenje

Sastojci:

1 pakovanje lisnatog testa
250 g smrznutih plodova mora „Costa“
2 mladog luka
30 g kačkavalja rendanog
malo soli
malo karija
150 g kisele pavlake
1 kašika paradajza koncentrata

Priprema

Priprema

1

Pripremite

Zagrejte rernu. Obložite tepsiju papirom za pečenje. Lisnato testo i plodove mora odledite prema uputstvu sa ambalaže.

2

Priprema

Stavite ploče lisnatog testa jednu preko druge, razvijte u pravougaonik (ca. 35 x 30 cm). Stavite testo na tepsiju i više puta izbodite viljuškom. Stavite da se predpeče na srednjoj visini rerne.

Temperatura rerne oko 200 °C

Temperatura rerne sa vrućim vazduhom oko 180 °C

recipe.preparation.gas oko 180 °C

Nivo rerne: srednja

Molimo Vas da imate u vidu uputstvo za upotrebu Vaše rerne. Mladi luk očistite, operite, ocedite i isecite na kolutiće. Pomešajte mladi luk sa plodovima mora i kačkavaljem, začinite solju i karijem. Pomešajte pavlaku i koncentrat paradajza i premažite preko predpečenog testa. Rasporedite plodove mora i ispecite do kraja.

Temperatura rerne oko 200 °C

Temperatura rerne sa vrućim vazduhom oko 180 °C

recipe.preparation.gas oko 180 °C

Nivo rerne: srednja

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ako dajete svoju saglasnost, kliknite na „Prihvatam“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno

Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne