Flag

Ombre kocke

50 kocki
Jednostavno
60
Ukusne krem kocke sa tri vrste fila su pravi izbor za slatku trpezu.
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
MOLIMO DA OCENITE OVAJ RECEPT
Kako vam se dopada ovaj recept?

Slični recepti

Picture - Hero image

Sastojci

Sastojci
1 pakovanjeDr. Oetker Krem kore
Čokoladni fil
1 kesicaDr. Oetker Pudinga sa ukusom crne čokolade
500 mlmleka
malošećera - nekoliko kašika
100 glešnika pečenog mlevenog
20 gDr. Oetker Kakao
Krem za belu tortu sa mlevenim keksom
1 pakovanjeDr. Oetker Krem za Belu tortu
800 mlmleka
1 kesicaDr. Oetker Burbon vanila aromatizovani šećer
80 gputera/maslaca
100 gbele čokolade
70 gDr. Oetker Mleveni keks za torte i kolače
Beli fil
0,5 pakovanjaDr. Oetker Šlag krem sa ukusom slatke pavlake
300 mlmleka
50 gDr. Oetker Mleveni keks za torte i kolače
Glazura
120 gbele čokolade
2 kašika/eputera/maslaca
Picture - Dr. Oetker Pudinga sa ukusom crne čokolade
Picture - Dr. Oetker Kakao
Picture - Dr. Oetker Burbon vanila aromatizovani šećer
1

Za čokoladni fil pripremite puding od čokolade prema uputstvu sa pakovanja. Dodajte burbon vanilu, kakao prah i pečene lešnike, pa dobro izmešajte. Kuvajte nekoliko minuta dok se ne zgusne pa sklonite sa vatre, pokrijte prozirnom folijom i ostavite na sobnoj temperaturi, da se ohladi.

2

Zatim, krem za belu tortu pripremite prema uputstvu sa pakovanja, a zatim umešajte puter i belu čokoladu. Sjedinite žicom pa dodajte keks i promešajte. Ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi.

3

Za beli fil, umutite šlag sa mlekom pa sjedinite sa keksom.

4

Nafilujte kore filovima ovim redosledom: čokoladni, krem za belu tortu i beli fil kako biste dobili ombre efekat. Premažite površinu belom čokoladom koju ste rastopili sa puterom. Ostavite u frižideru preko noći i secite na isti način kao i kocke sa malinama.