All

Smeše za kolače (5 Proizvoda )

Brownies
Trileće sa karamel prelivom
Krempita fil
Čokoladni mafini
Mafini

Smeše za kolače

Nije uvek jednostavno uskladiti posao, porodicu i slobodno vreme, a samim tim i za pravljenje kolača ostaje sve manje vremena. Kao rezultat toga, sve je manje mladih devojaka, koje imaju volju, znanje i umeće da samostalno naprave kolače.
Dr. Oetker nije mogao i nije želeo da se sakrije od ovog trenda. Trebalo je razviti kategoriju proizvoda, koja će odgovarati željama i potrebama modernih žena, tako da 1970. godine izbacuje na tržište svoje prve mešavine za kolače. Usledile su brojne nove ubrzo za njima i tako do današnjeg dana.

Dakle, Dr. Oetker mešavine za kolače nam pružaju sve: uštedu u vremenu, olakšanu pripremu, svest o samostalnom pravljenju kolača, prijatan miris koji se širi iz kuhinje i na kraju – izuzetan užitak prilikom konzumiranja.

 

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: