Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

All

Smeše za kolače (9 Proizvoda )

Slatki miks
Čokoladni kolač
Princes krofne
Krempita fil
Proja
Palačinke
Mafini čokoladni
Mafini
Lava kolač

Smeše za kolače

Nije uvek jednostavno uskladiti posao, porodicu i slobodno vreme, a samim tim i za pravljenje kolača ostaje sve manje vremena. Kao rezultat toga, sve je manje mladih devojaka, koje imaju volju, znanje i umeće da samostalno naprave kolače.
Dr. Oetker nije mogao i nije želeo da se sakrije od ovog trenda. Trebalo je razviti kategoriju proizvoda, koja će odgovarati željama i potrebama modernih žena, tako da 1970. godine izbacuje na tržište svoje prve mešavine za kolače. Usledile su brojne nove ubrzo za njima i tako do današnjeg dana.

Dakle, Dr. Oetker mešavine za kolače nam pružaju sve: uštedu u vremenu, olakšanu pripremu, svest o samostalnom pravljenju kolača, prijatan miris koji se širi iz kuhinje i na kraju – izuzetan užitak prilikom konzumiranja.

 

0 Odabrali ste