Flag

Ganaš od vanile i bele čokolade

200 grama
Jednostavno
15
Pripremite ukusni ganaš od vanile i bele čokolada i prelijte omiljene deserte.
Sastojci
Priprema
Recipe Tips
Ovaj ganaš je savršen kao glazura za praline i cake pops.
Picture -
Picture -
MOLIMO DA OCENITE OVAJ RECEPT
Kako vam se dopada ovaj recept?

Slični recepti

Picture - Hero image

Sastojci

Sastojci
150 gbele čokolade
1 komadštapića vanile
50 gpavlake za kuvanje
1

Izlomiti čokoladu i staviti u činiju.

2

Raseći štapić vanile po dužini, i izgrebati semenke. Zagrejte pavlaku i semenke od vanile i sipajte preko čokolade. 

3

Mešati sve dok se svi sastojci ne rastope i sjedine. 

4

Koristiti ganaš za prelivanje poslastica odmah.

  • Ovaj ganaš je savršen kao glazura za praline i cake pops.