Uskršnja jaja

Za one koji žele da se njihova uskršnja korpa rascveta u svim prolećnim bojama!

60 jaja

Jednostavno 30 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Uskršnja jaja

Sastojci:

1 pakovanje Dr. Oetker Carmin 4 boje za jaja
sirće
voda
60 jaja

Priprema

Priprema

1

Sa svakom od 4 raspoložive kesice postupiti na sledeći način: Rastvoriti sadržaj kesice u 700 ml ključale vode. U dobijeni rastvor dodati 5 kašika 9% sirćeta i dodati ranije skuvana jaja. Jaja ostaviti potopljena 2-4 minuta dok se ne postigne željena nijansa. Jaja se ne kuvaju u boji.

2

Po želji, jaja se nakon bojenja, mogu premazati jestivim uljem kako bi se dobio poseban sjaj. Detaljnije informacije nalaze se na pakovanju proizvoda. Ukoliko je ljuska jaja propustljivija, može doći do prolaska boje kroz ljusku, do samog jajeta.

3

Boje za jaja nisu štetne, ukoliko su pripremljene prema navedenom uputstvu.

4

Dr. Oetker Carmin pakovanje sadrži 4 prehrambene boje: crvenu, zelenu, žutu i plavu i 1 par rukavica. Boje su dovoljne za farbanje 60 jaja (30 crvenih jaja, 10 zelenih jaja, 10 žutih jaja, 10 plavih jaja).

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: