Sneško Belić kolačići

Lako možete pripremiti ove kolačiće od slanih štapića i čokolade!

12 komada

Jednostavno 30 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Sneško Belić kolačići

Sastojci:

100 g slanih štapića
20 g belog fondana
šećer u prahu za oblikovanje
narandžasta boja za kolače
150 g bele čokolade
100 g crne čokolade
Dr. Oetker Dekor Mix perle za oči i usta

Priprema

Priprema

1

Za Sneška Belića, prepolovite slane štapiće po sredini. Umešajte narandžastu prehrambenu boju u fondan i oblikujte 12 šargarepica za nos.

2

Za dekoraciju, fino usitnite čokoladu i 2/3 količine otopite na pari. Umešajte ostatak i ostavite da se istopi. Stavite belu čokoladu u vrećicu za ukrašavanje. Položite 6 slanih štapića jedan pored drugog, postavljajući jedan horizontalno kao obod šešira. Istisnite belu čokoladu na slani štapić tako da se zalepe i ostavite da se hlade  najmanje 10 minuta.

3

Fino usitnite tamnu čokoladu i 2/3 količine otopite na pari. Umešajte ostatak i ostavite da se istopi. Pažljivo umočite Sneška Belića u otopljenu čokoladu do ivica šešira, pustite da višak kaplje ili ga obrišite i ostavite na papir za pečenje.

4

Zalepite 4-5 dekor perlica kako biste formirali usta i 2 kao oči, koristeći kapljice preostale otopljene čokolade. Nalepite nos od fondana na Sneška uz pomoć otopljene čokolade. Ohladite Sneška dok ne budete spremni da ih poslužite.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: