Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Puslica torta sa krem pudingom

Priprema ove torte je krajnje jednostavna, a rezultat će sigurno oduševiti sve koji je budu probali.

1 Torta

Jednostavno 120 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Puslica torta sa krem pudingom

Puslica kora:

1 kesica Dr. Oetker Puslica
75 ml vode

Fil:

1 kesica Dr. Oetker Krem puding sa ukusom bele čokolade
300 ml mleka
šaka očišćenih pistaća
šaka malina

Priprema

Priprema

1

Sadržaj kesice za pripremu puslice sipajte u vodu i mutite prvo lagano, pa zatim brzo oko 3 minuta.

2

Na papiru za pečenje koji ste prethodno stavili preko pleha iscrtajte 2 kruga željenih dimenzija i sipajte dobijenu smesu tako da se ravnomerno formiraju kore. Od ostatka smese možete napraviti obode na krugovima kao i desetak puslica.

3

Pleh stavite u zagrejanu rernu na (ventilator) na 100 C i sušite 90 minuta. Zatim ostavite odškrinutu rernu još 15 minuta, a potom izvadite pleh.

4

Za to vreme napravite fil tako što ćete sadržaj kesice krem pudinga sa ukusom bele čokolade sipati u hladno mleko i umutiti mikserom.

5

U umućen krem puding dodajte usitnjene, samlevene pistaće i sve dobro promešajte.

6

Na prvu koru stavite 5-6 kašika pudinga, zatim stavite drugu koru, pa opet puding. Preko pudinga stavite puslice, pospite pistaćima i stavite maline.

7

Tortu držite u firižideru bar sat vremena pre služenja.

Ostatak krem pudinga poslužite u činijama uz preostale puslice.