Flag

Palačinke sa jagodama i kremom

10 Porcija/e
Srednje teško
20
Palačinke od tri vrste brašna filovane čokoladnim i voćnim kremom.
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
MOLIMO DA OCENITE OVAJ RECEPT
Kako vam se dopada ovaj recept?

Slični recepti

Picture - Hero image

Sastojci

Sastojci
350 mlgazirane vode
300 mlvode
20 mlulja
50 mlulja za podmazivanje tiganja
1 pakovanjeDr. Oetker Palačinke od heljdinog, ječmenog i ovsenog brašna
1 kesicaDr. Oetker Krem puding sa ukusom vanile
400 gjagoda
2 kesiceDr. Oetker Šlag pene
125 mlmleka
300 gčokoladnog krema
svežeg voća za dekoraciju
Picture - Dr. Oetker Krem puding sa ukusom vanile
Picture - Dr. Oetker Šlag pene
1

Sipati u posudu vodu, gaziranu vodu, ulje i smešu za palačinke, pa mešati žicom da se ujednači.

2

Peći palačinke na zagrejanom i podmazanom tiganju.

3

Izblendirati odmrznute jagode i umutiti ih sa krem pudingom.

4

U umućen krem puding sipati jednu kesicu šlag pene pa umutiti sve zajedno.

5

Za dekoraciju umutiti jednu kesicu šlag pene sa 120 ml mleka.

6

Ređati palačinke i naizmenično ih filovati čokoladnim kremom i kremom od jagoda.

7

Tortu dekorisati šlagom i svežim voćem.