Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Malina desert sa miksom koštunjavog voća

Lagan i osvežavajući desert sa muslijem i pudingom bez kuvanja!

4 Porcija/e

Jednostavno 20 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Malina desert sa miksom koštunjavog voća

Potrebno za 4 čaše:

1 Dr. Oetker Vitalis Krispi Plus miks koštunjavog voća
600 ml mleka
1 kesica Dr. Oetker Krem pudinga sa ukusom vanile
1 kesica Dr. Oetker Krem puding sa ukusom jagode
180 g malina
100 g bele čokolade za dekoraciju

Priprema

Priprema

1

Pripremite 4 čaše. Na dno svake stavite  musli sa miksom koštunjavog voća.

2

Vanil fil

U odgovarajući sud sipajte hladno mleko pa dodajte 1 krem puding sa ukusom vanile. Mutite mikserom pola minuta minimalnom brzinom, a zatim nastavite mućenje maksimalnom brzinom, 3 minuta. Ako želite slađi krem puding dodajte šećer u prahu po ukusu. Fil prebacite u poslastičarsku kesu, pa sipajte preko muslija.

3

Malina fil

U odgovarajući sud sipajte hladno mleko pa dodajte 1 krem puding sa ukusom jagode. Mutite mikserom pola minuta minimalnom brzinom, a zatim nastavite mućenje maksimalnom brzinom, 3 minuta. Dodajte maline i promešajte. Ako želite slađi fil dodajte šećer u prahu po ukusu. Fil prebacite u poslastičarsku kesu, pa sipajte preko vanil fila. Na kraju, dodajte još muslija preko.

4

Za dekoraciju jedne čaše potrebno je 25 g bele čokolade i pucketava folija.
Čokoladu istopite u mikrotalasnoj. Sipajte na foliju i rasporedite u krug malo širi nego što je čaša. Prebacite u frižider na minut-dva, a onda odvojte čokoladu od folije i stavite na čašu. Dodatno ukrasite voćem i listićima nane.