Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Jagode u puding duetu

Kremasti ukus vanile sa svežim jagodama

6 Porcije

Jednostavno 40 Minuta

Sastojci

Sastojci

Za recept Jagode u puding duetu

Sastojci:

500 g jagoda
1 kesica Dr. Oetker Pudinga sa ukusom vanile
40 g šećera
500 ml mleka
malo čokolade za kuvanje rendane (3 kašike)

Priprema

Priprema

1

Pripremite

Jagode operite i očistite. Nekoliko lepih jagoda ostavite po strani za ukrašavanje. Preostale jagode sitno iseckajte. Polovinu seckanih jagoda sipajte u staklenu posudu ili rasporedite na ca. 6 dezertnih čaša ili činijica.

2

Puding

Puding pripremite sa šećerom i mlekom prema uputstvu sa ambalaže. Polovinu puding sipajte preko jagoda. U preostali puding umešajte rendanu čokoladu i mešajte sve dok se ne otopi, po potrebi ponovo zagrejte puding. Pokrijte ga prozirnom folijom i ostavite da se ohladi. Poređajte preostale jagode preko pudinga od vanile. "Čokoladni puding" dobro promešajte i rasporedite preko jagoda. Ukrasite jagodama, koje ste ostavili po strani.

Nutritivne vrednosti za recept Jagode u puding duetu

po porciji per.100g.ml
recipe.nutrition.energy 0kJ
0kcal
0kJ
0kcal
recipe.nutrition.fat 0.40g 0.23g
recipe.nutrition.carbohydrate 0.27g 0.15g
recipe.nutrition.protein 0.20g 0.12g

Dr. Oetker proizvodi koji se koriste

Kliknite ovde za više detalja o proizvodu

0 Odabrali ste