Izbegavanje uništavanja životnih namirnica

Kvalitet za firmu Dr. Oetker znači i etičko ophođenje sa namirnicama. Kao preduzeće robne marke u prehrambenoj branši, koje je svesno odgovornosti, firma Dr. Oetker deli javnu kritiku zbog rasipničkog ophođenja sa namirnicama i preduzela je odgovarajuće mere uz pomoć kojih to treba da se izbegne.

Mere za suzbijanje uništavanja životnih namirnica

Kvalitet za firmu Dr. Oetker znači i etičko ophođenje sa namirnicama. Kao preduzeće robne marke u prehrambenoj branši, koje je svesno odgovornosti, firma Dr. Oetker deli javnu kritiku zbog rasipničkog ophođenja sa namirnicama. To što se posebno u zapadnim industrijskim zemljama bacaju namirnice – delom čak i u originalnoj ambalaži – firmu Dr. Oetker već godinama navodi na osetljivije ophođenje ovom temom.

Kako bi se sprečio otpad, Dr. Oetker nastoji da po mogućstvu sve sirovine u potpunosti upotrebi. Radi postizanja tog cilja potrebna je uska saradnja među oblastima kupovina, planiranje proizvodnje i potražnje.  Pri transportu preduzeće vodi računa o tome da roba besprekorna stigne u trgovinu. Ukoliko roba i pored očekivanja ne odgovara visokim zahtevima kvaliteta, proverava se na koji način roba može da se upotrebi na alternativan način.

Dobrom organizacijom i logistikom u celokupnom procesu proizvodnje uglavnom je moguće izbeći otpad kao i neispravnu proizvodnju i hiperprodukciju i time u najvećoj mogućoj meri smanjiti uništavanje životnih namirnica.

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: