Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Puding sa ukusom vanile

Dr. Oetker Original puding sa ukusom vanile je najstariji i omiljeni ukus u asortimanu naših pudinga sa kuvanjem i predstavlja sinonim za iskustvo i kvalitet. Uživajte i Vi u osećaju sigurnosti, ljubavi i najboljeg ukusa pudinga sa Dr. Oetker Original pudingom sa ukusom vanile. Ovaj proizvod možete pronaći u pojedinačnom pakovanju ili u pakovanjima 3/1 i 3+1 gratis.

 

 

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Puding sa ukusom vanile

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda pripremljenog sa mlekom 1,5% m.m. i 40 g šećera
100 g proizvoda
Energija 380 kJ
90 kcal
Masti 1.3 g
od kojih zasićene masne kiseline 0.9 g
Ugljeni hidrati 17 g
od kojih šećeri 11 g
Proteini 2.5 g
So 0.03 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 38g

 Desertni specijaliteti

Poslastice neodoljivog ukusa

Tiramisu Čokoladni mus
0 Odabrali ste