Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Goveđi želatin mleveni

Poput svih ostalih proizvoda, Dr. Oetker goveđi želatin je vrhunskog kvaliteta i predstavlja provereni sastojak za savršene poslastice. Želatin inače služi za učvršćivanje kremastih torti na bazi pavlake, kremova, želea kao i za pripremu pihtija. Takođe, voćni fil za cheese cake je nezamisliv bez kvalitetnog želatina. Sadržaj kesice dovoljan je za 450-500 ml tečnosti. 

 

 

1

Način pripreme:

U posudi pomešati želatin sa 4 kašike hladne vode. Ostaviti 10 minuta da nabubri. Zagrevati (ne kuvati) neprestano mešajući, dok se želatin ne rastopi. Želatin koristiti topao ili na način opisan u receptu.

Goveđi želatin mleveni (1 Recepti)

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Više detalja o proizvodu

Količina: 10g

Proizvodi

Napravite ukusne poslastice uz pomoć:

Praška za pecivo Kvasca Vanilin šećera