Cookies - Kolačići na internet stranici Dr.Oetker

Ova internet stranica postavlja kolačiće na vašim uređajima kako bi stranica bolje funkcionisala i kako biste nama i našim partnerima pomogli da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Dalje korišćenje naše stranice (putem navigacije, skrolovanja ili klika), kao i uklanjanje ovog obaveštenja o kolačićima, smatraće se pristankom na korišćenje kolačića. Za više informacija o kolačićima i tome kako da ih uklonite, molimo vas da pogledate našu politiku privatnosti. 

Baking Powder

Čokoladni mus

Dr. Oetker Mousse je penasta poslastica baršunaste strukture koja budi sva čula i oživljava duh Francuske. Ovu slatku fantaziju i svetski poznati klasik možete poslužiti posebno ili u kombinaciji sa voćem ili keksom.

 

 

1

Način pripreme:

U dublju posudu sipati 250 ml hladnog mleka (iz frižidera) i dodati sadržaj kesice. Mutiti mikserom najmanjom brzinom, a zatim najvećom brzinom oko 3 min. Sipati krem u male desertne činijice. Ostaviti u frižideru najmanje 1 sat pre serviranja.

2

Savet:

Čokoladni mus možete pripremiti sa 150 ml hladnog mleka i 100 ml slatke pavlake, umesto sa 250 ml mleka.

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Informacije i nutritivne vrednosti Čokoladni mus

Prosečna nutritivna vrednost za 100 g proizvoda pripremljenog sa mlekom 1,5% m.m.
100 g proizvoda
Energija 613 kJ
146 kcal
Masti 4.2 g
od kojih zasićene masne kiseline 3 g
Ugljeni hidrati 20 g
od kojih šećeri 17 g
Proteini 5.5 g

Više detalja o proizvodu

Količina: 92g

0 Odabrali ste