Carmin Bubamare komplet za farbanje jaja

Uskršnje čari su pred nama, a to znači da je vreme za omiljeni ritual – šaranje jaja!

Ove godine možete da napravite nešto potpuno drugačije, zabavno i upečatljivo. Predstavljamo vam novi Dr. Oetker Bubamare komplet za farbanje jaja!

Nema sumnje da ćete u farbanju jaja ovim gel bojama uživati, jer se jednostavno pripremaju i vaša korpica sa jajima će se vrlo brzo zablistati. Nakon farbanja, sledi još zanimljiviji deo – lepljenje 3D stikera i nalepnica!

Carmin Bubamare komplet za farbanje jaja – pakovanje sadrži: 4 prehrambene gel boje dovoljne za farbanje 40 jaja (10 crvenih jaja, 10 zelenih jaja, 10 ljubičastih jaja, 10 plavih jaja), 17 dekorativnih 3D stikera, 58 dekorativnih nalepnica i jedan par rukavica.

Uputstvo za upotrebu:

1

Pre bojenja, jaja je potrebno oprati i odmastiti. Jaja kuvati na nižoj temperaturi, vodeći računa da ne dođe do pucanja ljuske. Jaja trebaju biti u dovoljnoj meri topla kako bi se obezbedilo bojenje ali sprečile opekotine ruku.

2

Kesice međusobno razdvojiti, vodeći računa da ne dođe do prosipanja sadržaja.

3

Neotvorene kesice sa bojom, držati u sudu sa vrućom vodom sve dok boje ne postanu tečne.

4

Pre nanosa boje, skuvana jaja obrisati papirnim ubrusom.

5

Koristeći zaštitne rukavice, kesicu sa željenom bojom dobro promućkati pre otvaranja. Pažljivim odsecanjem ugla kesice, naneti najviše 4 kapi boje na dlan i ravnomerno rasporediti željenu boju između dlanova.

Napomena: nanošenjem previše boje, boja se neće ujednačeno preneti na ljusku jajeta a vreme sušenja se produžava.

6

Ujednačenim pokretima ruku, utrljati boju kako bi se ravnomerno rasporedila po površini jajeta. Za intenzivniju nijansu, možete ponoviti postupak. Tokom bojenja, sve vreme koristite zaštitne rukavice. Pre upotrebe nove boje, rukavice je potrebno oprati i osušiti.

Savet više: za postizanje bolje nijanse boje, koristiti jaja sa belom ljuskom.

7

Obojena jaja postaviti na papirni ubrus i sačekati da se u potpunosti osuše. Ukoliko je ljuska jaja propustljivija, može doći do prolaska boje kroz ljusku, do samog jajeta.

Boje za jaja nisu štetne, ukoliko se koriste prema navedenom uputstvu.

8

Nakon sušenja boje, ukrasite obojena jaja sa 3D stikerima i nalepnicama.

Carmin Bubamare komplet za farbanje jaja (1 Recepti)

Alergeni

Na pakovanjima naših proizvoda, svi sastojci koji u sebi sadrže alergene označeni su podebljanim velikim slovima, u skladu sa zakonskom regulativom i lako su uočljivi i čitljivi.

Više detalja o proizvodu

Količina : 20 g

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: