Na papir odštampajte srca ili ih rukom nacrtajte. Stavite preko papir za pečenje. Margarin i šećer mikserom umutite. Dodajte belance i nastavite da mutite, a onda i gustin. Kada se smesa ujednačila, dodajte i boju.
Smesu sipajte u poslastičarsku kesu i iscrtajte srca po šablonu, a na papiru za pečenje. Prebacite u zamrzivač na 15-30 minuta.
U sud sipajte belanca i mikserom malo umutite da zapene, pa dodajte postepeno šećer neprestano muteći. Posebno sjedinite brašno i badem, pa prosejte. Promešajte da se smesa ujednači, pa dodajte aromu vanile i ulje.
Pripremite dva pleha 25 x 25 cm. Na dno jednog stavite papir za pečenje sa srcima, a na dno drugog čist papir za pečenje. Smesu podelite u ta dva pleha i pecite na 180°C oko 20 minuta ili zavisno od vaše rerne.
U sud sipajte 120 ml vode, šećer i vanillin šećer. Stavite da se kuva pa dodajte maline i kuvajte oko 5 minuta, a onda štapnim mikserom usitnite. Posebno sjedinite 100 ml hladne vode, gustin i puding. Sipajte u smesu sa malinama i skuvajte fil. Sklonite sa vatre i ostavite da se ohladi, povremeno mešajući.
U sud sipajte 500 ml mleka, šećer i vanillin šećer. Stavite neka provri. Posebno sjedinite 200 ml hladnog mleka i puding. Sipajte u mleko i skuvajte fil. Pokrijte prijanjajućom folijom i ostavite da se ohladi na sobnoj temeperaturi.
Maslac umutite. Dodajte ohlađen fil i dobro umutite.
Na tacnu stavite patišpanj bez srca, pa premažite malina filom. Preko njega stavite fil od vanile, a onda i patišpanj sa srcima. Kolač ohladite.
Slični recepti
Kolači
Kolači
Kolači