Spisak dobitnika nagrada

Treća nedelja: 19 - 25. oktobar 2020. godine

Dobitnik nagrade GORENJE SB 800B [multipraktik].

Pejkovic Danijel, Vranje

 

Dobitnici nagrade GORENJE WCM 702 PW [aparat za galete].

Kunić Ljiljana, Beograd

Simic Miodrag, Selo Kumane

Milicevic Radojka, Novi Beograd

Vasic Jasmina, Zagubica

Backović Ivana, Beograd

 

Dobitnici nagrade GORENJE B 600W [blender].

Ilic Vladimir, Selo Kusice

Manić Milica, Niš

Repac Brankica, Apatin

Ilic Sasa, Vladičin Han

Šemsović Emina, Novi Pazar

 

Dobitnici nagrade GORENJE M 350 LBW [mikser].

 Jovanović Jelena, Niš (selo Lalinac)

Ristić Draginja, Jugbogdanovac

Bobar Marija, Sremska Kamenica

Todić Marina, Subotica

Savicic Vojka, Aleksinac

 

Dobitnici nagrade GORENJE KT 05 LBW [kuhinjska vaga].

Stejin Katarina, Kać

Zelenka Ana, Temerin

Zivanovic Mirjana, Krupanj

Šmit Dejana, Novi Sad

Basic Suzana, Beograd

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ako dajete svoju saglasnost, kliknite na „Prihvatam“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: