Spisak dobitnika nagrada

Druga nedelja: 12 - 18. oktobar 2020. godine

Dobitnik nagrade GORENJE SB 800B [multipraktik].

Ilić Milka, Vladičin Han

 

Dobitnici nagrade GORENJE WCM 702 PW [aparat za galete].

Nikolić Radošević Dušana, Beograd    
Jović Marina, Mol    
Petrović Sanja, Gornji Milanovac    
Jovanović Snežana, Beograd        
Nikolić Kristina, Zaječar

 

Dobitnici nagrade GORENJE B 600W [blender].

Ilić Jelica, Vladičin Han    
Đekić Daliborka, Prokuplje        
Jeremic    Milan, Veliko Gradište    
Dejanić    Ivana, Uzveće    
Danković Marija, Niš

 

Dobitnici nagrade GORENJE M 350 LBW [mikser].

Milanović Mirjana, Zemun    
Vasić Ana, Stari Banovci        
Milojković Vesna, Aleksinac        
Ristić Dejan, Selo Dešilovo    
Ljajić Adela, Novi Pazar

 

Dobitnici nagrade GORENJE KT 05 LBW [kuhinjska vaga].

Rašković Bojana, Čačak    
Joka Jovana, Subotica    
Vukojevic Nedeljka, Subotica    
Vučetić    Neda, Novi Sad    
Stojiljković Snežana, selo Dešilovo

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ako dajete svoju saglasnost, kliknite na „Prihvatam“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: