Kako da organizujete najbolju rođendansku žurku za decu?

Svake godine kada dođe vreme za pripremu rođendanske žurke pred nama je novi izazov. Trudimo se da nadmašimo prethodnu proslavu i da osmislimo nešto što će oduševiti mališane. Kako bismo vam pomogli da uspete u ovom zadatku, spremili smo savete i ideje za organizovanje uspešnih tematskih rođendanskih žurki. Uz pravilno planiranje i dobru temu, vaša proslava će biti pun pogodak!


Uz ove savete možete pretvoriti dečiju rođendansku žurku u uspešnu tematsku žurku.

 

1. Savršena rođendanska žurka - pomoćni spisak

Kada dođe do planiranja rođendanske žurke ono što će vam značajno olakšati ovaj proces jeste korišćenje spiska. Za početak možete sebi postaviti nekoliko najvažnijih pitanja, kako biste odredili pravac u kojem ćete iči sa proslavom. Ova 4 ključna pitanja je potrebno uzeti u obzir kada planirate dečiju rođendanski žurku:

Kada slavimo?
Gde slavimo?
Kako slavimo?
Šta nam je za to potrebno?


Prvo pitanje je jasno: Slavimo dečiji rođendan! Pitanje “ Šta nam je za to potrebno” je nešto složenije i njemu smo posvetili čitav odeljak. Čim postane jasno kada i gde će događaj biti održan, možemo odlučiti kako. Određivanje teme korisna stavka. Uz pomoć prave teme za žurku, možete početi sa ciljanjem svojih aktivnosti planiranja. Pitanja kao što su „da li ćemo slaviti unutra ili napolju” ili „sa igrama ili bez igara” zavise od teme i vremena. Zatim bitno je i razmotriti da li dozvoliti deci da se uključe u pripreme. Međutim, na ovo pitanje postoji samo jedan pravi odgovor: „Naravno da bi trebalo!”

Time što ćete dozvoliti slavljeniku da se upusti u planiranje i stekne ulogu u događaju, postižete da zabava zapravo počne i pre nego što počne žurka. Slavljenik može odabrati željenu temu i zajedno se sa vama pripremati i dizajnirati.

 

2. Koju temu bi trebalo izabrati?

Tematske žurke imaju prednost u pružanju osnove za sve aktivnosti. Tema bi trebalo da bude omiljena tema slavljenika, kao što su konji, automobili, princeze, dinosaurusi.. ili da razmislite o mešavini tema. Predstavićemo vam četiri kreativna recepta za torte koji odgovaraju našim temama. Jedna od njih će sigurno biti pravi izbor za vas: šareni dinosaurus, smešna lama torta sa kaktusima, lepi flamingo sa čokoladnim perjem i vesela pčela torta sa natpisima.

Ovi recepti za torte će zagarantovati uspeh. Torte se razlikuju po ukusu i veličini, ali su recepti napravljeni tako da budu jednostavni i omogućavaju međusobno kombinovanje. Torta sa pravim tematskim šablonom postaće glavna tačka i slavljenik može odabrati tortu po svom ukusu.

 

3. Dekoracija

Da bismo žurku pretvorili u dobro zaokruženi događaj i kako bismo u potpunosti sproveli temu, napravili smo za vas šablone kako biste osim torte dekorisali i čaše, tanjire, korpice za mafine... Možete koristiti šablone da ukrasite tanjire, čaše i korpice za mafine. Šablone za tematsku zabavu možete preuzeti ovde.

U nastavku je spisak elemenata koji će vam biti potrebni za dekoraciju:
 

  • makaze za sečenje
  • lepak
  • šarene bojice kojima ćete obojiti šablone
  • šarene trake
  • šareni papir koji odgovara temi
  • drveni štapići
     

I na kraju, strpljenje. Ali isplatiće se! Zato zgrabite makaze, isecite šablone, zalepite ih i zabava može da počne!

Saglasnost za praćenje

Bilo bi nam drago kada biste prihvatili da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo razumeli kako koristite našu internet stranicu. To će nam omogućiti da bolje razumemo ponašanje i Vas kao korisnika i da prilagodimo našu internet stranicu shodno tome. Osim toga, mi i naši partneri bismo želeli da koristimo ove podatke za personalizovane ponude na našim platformama. Ukoliko se slažete sa ovim, molimo vas da kliknete na „Slažem se“. Pogledajte našu politiku privatnosti za više informacija. Imate mogućnost da se predomislite u bilo kom trenutku.

Neophodne opcije

Ovi kolačići i slične tehnologije su nam potrebni jer omogućavaju osnovne funkcije naše internet stranice. One uključuju, na primer, čuvanje ovih podešavanja. Ovo je prosto neophodno pa stoga ne možemo da isključimo ovu opciju.

Uvek aktivno
Analitika i personalizacija

Pored toga, želeli bismo da saznamo više o tome kako koristite našu internet stranicu, kako bismo optimizovali stranicu za Vas i druge korisnike. S tim u vezi, koristimo kolačiće i slične tehnologije da mapiramo ponašanje korisnika, što nam pomaže da poboljšamo ponudu koju vam nudimo.

Da

Ne

(Re-)Marketing / deljenje podataka sa trećim licima

Kako bismo obezbedili da možemo da konstruišemo naše marketinške kampanje prema vašim potrebama, prikupljamo podatke o tome kako dolazite na našu internet stranicu i kakvu interakciju imate sa našim reklamama. To nam pomaže da učinimo da ne samo naše reklame, veći i naši sadržaji budu bolji za Vas. Naši marketinški partneri takođe koriste ove informacije za svoje potrebe, npr. za personalizaciju vašeg naloga ili profila na njihovoj platformi.

Da

Ne

Vaš pretraživač je zastareo

Pretraživač koji koristite je zastareo i ne omogućuje ispravno korišćenje našeg veb-sajta. Nastavak korišćenja ovog pretraživača može prouzrokovati greške. Za pravilno korišćenje našeg veb-sajta molimo da preuzmete jedan od pretraživača ispod: