Flag

Puslica torta sa krem pudingom

1 Torta
Jednostavno
120
Priprema ove torte je krajnje jednostavna, a rezultat će sigurno oduševiti sve koji je budu probali.
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
MOLIMO DA OCENITE OVAJ RECEPT
Kako vam se dopada ovaj recept?

Slični recepti

Picture - Hero image

Sastojci

Puslica kora
1 kesicaDr. Oetker Puslica
75 mlvode
Fil
1 kesicaDr. Oetker Krem puding sa ukusom bele čokolade
300 mlmleka
šaka očišćenih pistaća
šaka malina
1

Sadržaj kesice za pripremu puslice sipajte u vodu i mutite prvo lagano, pa zatim brzo oko 3 minuta.

2

Na papiru za pečenje koji ste prethodno stavili preko pleha iscrtajte 2 kruga željenih dimenzija i sipajte dobijenu smesu tako da se ravnomerno formiraju kore. Od ostatka smese možete napraviti obode na krugovima kao i desetak puslica.

3

Pleh stavite u zagrejanu rernu na (ventilator) na 100 C i sušite 90 minuta. Zatim ostavite odškrinutu rernu još 15 minuta, a potom izvadite pleh.

4

Za to vreme napravite fil tako što ćete sadržaj kesice krem pudinga sa ukusom bele čokolade sipati u hladno mleko i umutiti mikserom.

5

U umućen krem puding dodajte usitnjene, samlevene pistaće i sve dobro promešajte.

6

Na prvu koru stavite 5-6 kašika pudinga, zatim stavite drugu koru, pa opet puding. Preko pudinga stavite puslice, pospite pistaćima i stavite maline.

7

Tortu držite u firižideru bar sat vremena pre služenja.

Ostatak krem pudinga poslužite u činijama uz preostale puslice.